Martijn Maathuis

v3

Martijn Maathuis (1970) heeft een corporate & commercial praktijk. Hij adviseert over juridische structuren (NV/ BV, Vof/maatschap) en samenwerkingen tussen ondernemers (fusies & overnames, participaties, aandeelhoudersovereenkomsten, leveringscontracten, algemene voorwaarden etc.). 

Martijn treedt ook op bij aandeelhoudersgeschillen, inbreuken op garanties, bestuurdersaansprakelijkheid, beëindiging van maatschappen, ruzies met curatoren,  en incasso’s.

Martijn houdt zich ook bezig met huurgeschillen, opleveringskwesties, indeplaatsstellingen, ontruimingen en bouw/ aannemingsovereenkomsten.

Martijn begon in 1997 als advocaat bij Baker & McKenzie in de onroerend goed sectie en stapte later over naar ondernemingsrecht/ M&A. Daarna werkte hij een paar jaar bij een middelgroot Amsterdams kantoor. In 2006 richtte Martijn met Ron Meulmeester Kingfisher op. Sinds 2018 werkt Martijn als corporate & commercial legal counsel.  

Martijn is lid van de Vereniging Corporate Litigation en de Vereniging voor Procesrecht. Hij volgde de Grotius opleiding Fusies & Overnames en was 10 jaar redacteur van het Advocatenblad.

Martijn heeft altijd gelijk en zorgt dat zijn cliënten dat ook krijgen.

M: +31 (0)6 295 31 727

E: martijn.maathuis@king-fisher.nl

W: https://martijnmaathuis.nl/